Wij ontzorgen u met
verschillende diensten

Van accountancy tot advies: dankzij onze diensten heeft u minder zorgen en meer zekerheid.

Sabanoord-Robert

Bedrijfsadministratie

Wij kunnen zowel uw gehele bedrijfsadministratie voeren als u ondersteunen bij uw bedrijfsadministratie. Het is maar net wat voor u het beste werkt.

Onder de bedrijfsadministratie onder andere het verwerken van de administratie, het doen van uw aangifte omzetbelasting, het klaarzetten van crediteurenbetalingen en het optimaliseren van het automatiseringsproces.

Financiële rapportage

Wij helpen u graag om meer overzicht en inzicht te krijgen. Dankzij financiële rapportages krijgt u een goed en actueel beeld van de cijfers van uw bedrijf.

Wij stellen de jaarrekening voor uw bedrijf samen en bespreken deze met u. Daarnaast kunnen we tussentijdse overzichten opstellen. Onderneemt u middels een BV? Dan verzorgen wij de deponering van de jaarrekening bij de KvK.

Financieel advies

Iedereen heeft te maken met financiële vraagstukken. Wij staan voor u klaar om u bij ieder vraagstuk van helder advies op maat te voorzien.

Indien nodig geven we advies op basis van een cijferanalyse. Hierbij maken gebruiken we onze kennis en ervaring in de financiële wereld. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding van subsidieaanvragen en verscheidene vormen van financiering.

Bedrijfsovernames

Bij een bedrijfsovername zorgen wij voor ondersteuning en advies op maat. We begeleiden het hele traject voor u, van start tot finish.

Bij de aankoop of verkoop van een bedrijf komt vaak veel kijken. Wij helpen bij het maken van de beste keuzes, zowel financieel als fiscaal. Zo maakt u een vliegende start of zorgen we juist voor een goede afronding.

Sabanoord-Willem
Sabanoord-EstherEnCarolien
Sabanoord-Sanne

Startende MKB’ers

Wij helpen beginnende MKB’ers om een goede start te maken. Wij zijn uw financiële en fiscale sparringpartner, waar u alles mee kan bespreken.

Voor startende MKB’ers beoordelen wij het businessplan, onderzoeken we kansen voor de onderneming en denken we mee over rechtsvormen. Daarnaast zorgen we voor een goede inrichting van de administratie.

Fiscaal advies

Wij kennen de weg in de uitgebreide en voortdurend aan verandering onderhevige wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Op basis van die kennis voorzien we u van fiscaal advies op maat.

Wij adviseren u over de fiscale gevolgen van uw plannen en helpen u die indien noodzakelijk bij te stellen en in te richten. Zo varen we samen de juiste koers.

Fiscale aangiften

Omzetbelasting, inkomstenbelasting, schenkbelasting, vennootschapsbelasting en erfbelasting. Wij regelen alles. Wij dragen ook zorg voor de controle van opgelegde aanslagen en stellen zo nodig bezwaar- en beroepschriften op.

Wij behandelen uw aangiften met zorgvuldigheid en houden altijd rekening met de mogelijke voordelen die voor u te behalen zijn. Zo heeft u er geen werk van en bent u verzekerd van het meest gunstige resultaat.

Salarisadministratie

Onze partners van Loonservice Noord staan voor u klaar voor een goede salarisadministratie. Wij werken in hetzelfde pand in Assen en uw salarisadministratie wordt automatisch verwerkt in onze boekhouding.

Loonservice Noord regelt de administratie van het salaris, geeft advies inzake de CAO, regelt alles rondom het arbeidsrecht, helpt bij het aanvragen van subsidies en biedt ook HRM-advies aan.

Estate planning

Wij helpen u graag bij een goede inrichting van uw fiscale en juridische nalatenschap. Hierbij maken we samen met u al uw geldzaken in orde, zowel voor nu als voor de toekomst en de volgende generatie.

Een goede financiële planning geeft rust en zekerheid. Uiteraard houden we bij het maken van de planning rekening met uw persoonlijke situatie en de fiscale wet- en regelgeving.